Activitats d'estiu de les universitats

Del 10 al 14 de juliol, de 10.30 h a 18 h.
Una setmana perquè et formis amb professionals de reconegut prestigi i t’endinsis en el món de l’empresa i l’emprenedoria i en el món de la medicina i la salut. Visites a empreses i centre sanitaris, tallers, activitats culturals i taules rodones faran d’aquesta setmana una experiència universitària inoblidable. 

Adreçat a:
Alumnes de Batxillerat i primers cursos de totes les universitats.
Dins les activitats d’estiu de l’ICE, hem preparat un paquet de cursos dissenyats amb la voluntat de facilitar el coneixement del món universitari i millorar l’orientació acadèmica de l’alumnat de 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.
Podràs ampliar la teva formació integral i conèixer disciplines que t'ajudaran a iniciar els teus estudis universitaris.

T'oferim tallers, cursos, xerrades i pràctiques de laboratori que et donaran a conèixer d'una manera pràctica els graus que imparteix la Universitat i formació d'altres disciplines que poden ser d'utilitat en el teu desenvolupament integral en una dimensió intel·lectual, personal i social.

Setmana del 15 al 19 de juny (excepte Bioquímica del 22 al 26 de juny)
Els cursos d'estiu Campus Júnior UPF tenen per objectiu acostar la Universitat als estudiants de tercer i quart curs de l'educació secundària obligatòria (ESO), de primer de batxillerat o bé de cicle formatiu de grau mitjà amb una oferta de cursos de diverses disciplines que combinin la docència amb una part pràctica, experimental i lúdica.
Si tens entre 8 i 17 anys i t’apassiona la tecnologia, vine als ClauTIC Camp i uneix-te als + de 2000 participants que ja han passat pels nostres campus de robòtica educativa i videojocs. T’ho perdràs?

Posa en marxa el teu futur! Si vols crear videojocs i superar reptes amb els muntatges de robots de Lego® i Vex IQ més increíbles que puguis imaginar.. fes alguna cosa gran aquest estiu! Vine als ClauTIC Camp!!

Comments