Premis per als Treballs de Recerca


Aquí teniu un recull de tots els premis als que podeu presentar el vostre Treball de Recerca:
La UIC convoca premis per a treballs de recerca de qualsevol modalitat del batxillerat.
La Universitat Autònoma de Barcelona convoca els Premis UAB a Treballs de Recerca de Batxillerat, de qualsevol tema, amb la finalitat de reconèixer l'esforç dels estudiants i d'incrementar els vincles i les connexions amb l'ensenyament secundari.
Premis Universitat de Vic per a treballs de recerca d'alumnat de batxillerat, amb modalitats segons els àmbits. Hi poden optar alumnes d'Andorra, Balears i la majoria de comarques catalanes.
La Universitat Ramon Llull convoca premis per a treballs de recerca de qualsevol modalitat del batxillerat.
La universitat Pompeu Fabra convoca aquests premis per a treballs de recerca de batxillerat adscrits a les diferents Facultats i escoles de la UPF.
La Universitat de Barcelona, amb voluntat de premiar l'esforç, la dedicació i la creativitat, convoca concursos i premis per a alumnes de batxillerat.
Per a treballs de recerca relacionats amb el fet alimentari: ciències i tecnologies de l’alimentació, nutrició, cuina i gastronomia, inclosos aspectes històrics, antropològics, sociològics, humanístics, econòmics o de qualsevol altra temàtica relacionada.
Aquest concurs està adreçat a tots els alumnes de Catalunya que tractin aquest tema al treball de recerca de segon de Batxillerat.
La universitat Rovira i Virgila convoca aquest premi per a treballs de recerca de batxillerat i treballs de síntesi de cicles formatius de grau superior.
El Tecnocampus convoca la tercera edició de la Install Party on poden participar treballs de recerca enfocats a quelcom tecnològic: robòtica, domòtica, videojocs, braços robòtics, arduino, impressió 3D, realitat virtual, realitat augmentada…
Premis per a Treballs de Recerca de Batxillerat vinculats a la tecnologia.
La Universitat Politècnica de Catalunya, amb la col·laboració del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya, dels Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona i del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, convoca el Premi UPC de Ciència i Tecnologia per a estudiants dels batxillerats de Tecnologia i de Ciències de la Naturalesa i la Salut.
La Facultat de Matemàtiques i Estadística de la UPC convoca el Premi Poincaré al millor treball de recerca de batxillerat sobre temes relacionats amb les matemàtiques i/o l'estadística.
Premis de Treball de Recerca organitzats per la Universitat de Lleida i adreçat a alumnes de Batxillerat.
Catorzena edició del premi per a treballs de recerca de l'àmbit de les Ciències Humanes i Socials relacionats amb la comarca del Maresme.
Hi ha diferents categories: ciències de la salut, economia i empresa i educació.
La Societat Catalana de Física, filial de l'Institut d'Estudis Catalans, convoca els Premis per als Treballs de Recerca de batxillerat amb l'objectiu d'estimular la redacció de treballs d'iniciació a la recerca en l'àmbit de la física.
Premis convocats per la Societat Catalana de Química (IEC) per als treballs de recerca d'alumnat de batxillerat dins l'àmbit de la química.
El Premi SCB “Treball de Recerca de Batxillerat” pretén promoure i reconèixer la recerca en ciències biològiques entre els estudiants de secundària i compartir-ho amb la comunitat científica i el públic en general, en el marc de la Nit de la Biologia.
Premi Arnau de Vilanova per a treballs de recerca d'alumnat de batxillerat sobre filosofia, estètica, lògica i metodologia, psicologia o sociologia. Organitza el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya.
La Fundació Gaspar Espuña-CETT concedeix premis als millors treballs de recerca de batxillerat en matèria de turisme i hoteleria.
Premi Hèracles per al millor Treball de Recerca de Batxillerat de temàtica clàssica. Organitza: Secció Catalana de la SEEC.
Convocat per l'Associació de Dones Investigadores i Tecnòlogues a Catalunya (AMIT-CAT)
Comments